fbpx

NyelvTanulás Agykontrollos módra

Bizony, fogom a fejem sokszor én is, annyira sokan el vannak anyátlanodva, amikor idegen nyelvek elsajátítására kerül a sor. Nemhogy jól megalapozott kommunikáció-központú módszertan nincs az iskolákban, de a kreatív, önfeledten könnyed és szórakoztató nyelvtanulás nyomát sem látni sajnos sokhelyütt. Pedig roppant egyszerű a képlet.

Ezért született meg közkívánatra az Agykontrollos Nyelvtanulás Mesterkurzus, amely a szigorú keretek helyett a játékos alkotás, a feszültség helyett az ellazult állapot, és a fekete-fehér tankönyvszagú szabályok helyett a fantázia és vizualizáció világába röpít el bennünket, kihasználva elménk lehetőségeit.

Eredeti felállásban egy szuperpörgős, 31 napos (az új világrendhez alkalmazkodva egy 31 leckét felölelő online) tanfolyam keretében vesszük át az idegen nyelvek elsajátításának fortélyait, megbolondítva a manapság oly divatos mindfulness és agykontrollos praktikákkal. Így aztán igazán zamatos, színes és hívogató lesz a tanulás maga. Ráadásul az unalomnak és rendszertelenségnek is lőttek. Igen, tudom, végre valahára!

2 thoughts on “NyelvTanulás Agykontrollos módra”

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: