fbpx

Kreativitást fokozó kristályok

A kristályok kínálata rendkívül bőséges, nem is olyan könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra. Az alábbi leírások viszont segítenek ebben. A legegyszerűbb módszer : 


Amelyik kristály megragadja a figyelmedet, az a tied! 


A kék fluorit fokozza a kreativitáshoz szükséges háttérképességeket

Fejleszti a fizikai és szellemi összerendezettséget és útjára engedi a megkövesedett régi gondolatmintákat. Eloszlatja a szűklátókörüséget. Segít összerendezni az információkat és támogat az új ismeretek hasznosításában. Megkönnyíti a gyors gondolkodást határidő betartása vagy helyzetfelismerés terén. Az elhatározás betartására és tervek megvalósítására ösztönöz.

A sárga fluorit növeli a kreativitást és stabilizálja a csoportenergiát

Különösen hasznos csoportos feladatmegoldásnál és együttes erőfeszítésekhez. Támogatja az intellektuális tevékenységeket.Segít a megértésben és abban hogy korábbi ismereteinkbe hogyan építsük bele az újakat. A narancssárga szin egyébként is élénkít és vitalizál.

A rodokrozit általános szellemi élénkítő

A pozitív hozzáállást, mint alaphangulatot megteremtve,  fokozza a kreativítást. Önbizalomnövelő hatása által még találékonyabbá tesz. Kiszélesíti a tudatot, ezért lehetővé teszi a több síkú gondolkodást. Könnyen beszerezhető csikos mintázatú kristály, a rózsaszintől a narancsos árnyalatokig. 

A cinkit a fizikai energiát és az egyéni erőt kreativitássá szintetizálja

Ez a tüzes fényű kő vörös, narancssárga, sárga, zöld változatokban fordul elő. Úgy növeli a kreativitást, hogy az ösztönös képességeket hozza elő. Segít felismerni és kifejezésre juttatni erősségeinket. Hatása által lehetőségeink teljes tárházát ki tudjuk használni.

A lápisz lazuli serkenti a tudat magasabb rendű képességeit

Ez a sötétkék arannyal pettyezett kő, könnyen beszerezhető, de elég drága. Csiszolt formában könnyen összetéveszthető a szodalittal. Támogat saját véleményünk kinyilvánításában, lehetővé teszi az akadályok nélküli önmegvalósítást. Általa a kreativitás könnyedén, erőlködés nélkül valósul meg. Megteremti a belső csendet mely által mélyreható intuiciók és inspirációk születnek meg. Hatása alatt felfokozódik a tanulás és tapasztalatszerzés utáni vágy.

A kunzit támogatja az önkifejezést és eltávolítja az akadályokat az utunkból

A kunzit rózsaszines, zöldes, sárgás átlátszó, áttetsző kristály. Ha elég vékony és lapos hasonlithat az üvegre.  Használható érzelmi romok felszámolására. Elősegíti kompromisszumok megkötését és a megfelelő kommunikációt. Feloldja azokat a blokkokat , akár múltbéli érzelmi terheket, amelyek gátolhatják kreativitásunkat.


Személyes Facebook blog:https://www.facebook.com/ThetaKata

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/NyombanJobban

Konzultáció: katalin@silvamethod.uk.com

1 thought on “Kreativitást fokozó kristályok”

  1. Pingback: Játszva pallérozni cool - Nyomban Jobban

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: