App Háttérképek, Videók, Meditációk

JOBB GONDOLATOK: JOBB ÉLET

Az ingyenesen letölthető Nyomban Jobban Applikáció arra való, hogy jobb életet teremts magadnak. Hogyan? Jobb gondolatokkal. Az app abban segít neked, hogy

a “nekem sosincs elég pénzem” helyett elhidd végre azt, hogy “az élet várt és váratlan módokon gazdagít”.

Amint a hiány helyett a bőség kerül fókuszba, eljön a jobb élet
Ez a háttérkép Androidos készülékre ingyen letölthető itt

Az “élet egy nagy szívás” helyett meglásd végre magadban azt, hogy “magabiztos életigenlés árad belőlem”.

A “mindig lemaradok minden jóról” helyett megtapasztald végre, hogy “lépést tartok az élet körforgásával”.

Az “olyan egyedül érzem magam a problémáimmal” helyett kimondd végre, hogy “köszönöm, hogy egyre több pozitív életszemléletű ember vesz körül”.

A “nekem semmi se sikerül” helyett élvezd végre, hogy “teremtő erőm végtelen”.

#1 VÁLASSZ PAKKOT!

Hol jönne jól a nézőpontváltás? Örömtelibb életre vágysz, magabiztosabb akarsz lenni, mehetne jobban a nyelvtanulás? Válassz a megoldásokat kínáló a háttérképeket, videókat, meditációkat és hasznos írásokat tartalmazó pozitív pakkok közül. Ha nem vagy benne biztos, melyik a legmegfelelőbb a számodra használhatod a keresés menüpontot. A blog cikkek is nyújthatnak némi segítséget, de mindenképp nézd meg a témához tartozó rövid videót. Ha jól esik, akár többször is.  Figyeld, hogy melyik az a pozitív megerősítés, amely beindít benned valamit, amit igazán magadénak érzel. Lehet egy, lehet több. Tudod, jobb gondolatok: jobb élet.

#2 POFONEGYSZERŰ: TÖLTSD LE, ÁLLÍTSD BE!

Töltsd le a legszembeötlőbb, legfülbemászóbb, számodra legkedvesebb háttérképeket az appból. A készüléked galériájában, vagy letöltések mappájában megnyitva is beállíthatod őket háttérképnek, vagy képernyőzárnak. De a készüléked beállítások menüpontjában is megteheted. Egyetlen kép, de akár több is beállítható úgy, hogy felváltva jelenjenek meg. Aztán nincs is más dolgod, mint minduntalan rápillantani, amilyen gyakran csak tudsz. Nem nagy kunszt, ugye? Még ha nem is tudatosítod magadban (vagy mondod ki hangosan) minden egyes alkalommal a pozitív megerősítő állításokat, így is úgy is bekúsznak elméd legmélyére. Emlékszel, ugye? Jobb gondolatok: jobb élet.

#3 RELAX, CSAK LAZÍTS!

Az applikáció relaxációs hanganyagai, meditációi oldják a stresszt, a nehézségeket és az elakadásokat, mint forró víz a koszt. Hallgasd őket ellazult állapotban: napindítóként rögtön ébredés után, az autóban a parkolóban, a kávészünetben, a megmérettetésre való felkészülésként, a parkban, az edzés levezetéseként, forró fürdő közben, vagy épp esti meseként elalváskor.

Bárhol, bármikor, amikor számodra a legmegfelelőbb az alkalom az elcsendesedésre. Extra hatékony, fájdalommentes és könnyed tisztítókúra ez az elmének. Így írhatod át a régi, nem kívánatos beidegződéseket.

Jobb gondolatok: jobb élet.

Próbáld ki az ingyenesen elérhető háttérképeket, videókat és meditációkat, hogy te is megtapasztalhasd áldásos hatásukatKorlátlan hozzáférést szeretnél az összes témakörhöz? Válassz havi, féléves, vagy éves csomagjaink közül! Ha pedig jól jönne még egy kis extra támogatás, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az ingyenes cuccok mellett teljes betekintést kaphass havonta egy-egy témakörbe. Csak még egyszer utoljára, jobb gondolatok: jobb élet.

Még szintén kedvelheted...

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?