fbpx

Gondolat-Nagytakarítás

Vajon hogyan hangolhatjuk magunkat az optimizmus hullámhosszára? Miképp taníthatjuk meg magunknak és gyermekeinknek meglátni a jót a rosszban? És hogyan csempészhetünk örömöt az ürömbe? Na erre való a Gondolat-Nagytakarítás. Van belőle online kurzus, hogy rutinná is alakítsuk. S van belőle pozitívPAKK.

Az meg mi az?

A 31 pozitív megerősítő állításon alapuló pozitívPAKK meditációi és háttérképei támogatnak

 • a tudatosabb élet megtapasztalásában,
 • az önkorlátozó hiedelmek elengedésében,
 • gondolati sémáid, kommunikációd és viselkedésmintáid összehangolásában.

Letölthető Meditációk:

 • Nyugtató AlapMeditáció,
 • Tisztító FényMeditáció,
 • Rövid LendületMedi.

Letölthető dekorképek, emlékeztetők:

 • kreatív és sablon fekvő képek laptopra, asztali számítógépre, képkeretbe,
 • kreatív és sablon álló képek mobil készülékekre.

Az alap alapja

A Gondolat-Nagytakarítás egy végtelenül egyszerű módszer: elcsíped a kártékony negatívat, törlöd, majd helyettesíted a jótékony pozitívval. Ám enélkül semmilyen teremtés, programozás, gyógyítás nem működhet max. hatásfokon. Hiába dolgozunk gőzerővel bármilyen célon, ha gondolati szinten korlátozó berögződések akadályozzák annak megvalósítását. Néhány példa, csak hogy értsd:

 • Az ideális társ bevonzásán dolgozol nap mint nap hónapok óta, de mélyen legbelül nem érzed magad vonzónak, sőt, elég jónak. Talán még a kimondott szavaidban is megjelenik valami olyasmi, hogy “ugyan már, kinek is kellene egy ilyen pocakos, őszülő krapek”. Szerinted megleled így az igazit, vagy megalkuszol?
 • Az anyagi bőségen munkálkodsz, programozod a meggazdagodást ezerrel, de folyamatosan azon jár az eszed, hogy pénzt keresni milyen fájdalmasan uncsi és nehéz, nem veszed észre a kedvezményeket és nem értékeled az apró nyereményeket, mert a fejedben az jár, hogy “a pénzért meg kell küzdeni”. Szerinted rád talál a gazdagság?
 • Mindenféle gyógyszerrel tömöd magad, hogy meggyógyulj, miközben igazság szerint jólesik a betegség miatt rád irányuló figyelem és a téged övező szeretet. Folyamatos feszültségben vagy amiatt, hogy mindezt megérdemled-e. Szerinted serkented ezzel sejtjeid regenerációját?

Jobb gondolatok: jobb élet

A Gondolat-Nagytakarítás során nem csupán kiiktatod a roncsoló, egészségtelen, visszahúzó erővel bíró gondolati sémákat, de építő jellegű, a haladást szolgáló kifejezéssekkel és megerősítő állításokkal emeled meg mindennapjaidban a tudatossági- és rezgésszintet. Így végre összhangba kerülhetnek gondolataid, szavaid és viselkedésed. Olyan ez, mint amikor végre felszabadulsz a terhek alól, mert egyszerűen önmagad lehetsz bárhol bármikor a magad tökéletlen és sérülékeny mivoltjában.

Persze az önismeret fejlesztésének e módja, amely (a négynapos agykontroll tanfolyamon kívül) online kurzusunkon is elsajátítható, s akár szokássá is alakítható, nem egy extragyorstalpaló.  Épp ellenkezőleg. Az elmélet gyakorlatba való átültetése szerintem egy élethosszig tartó, roppant élvezetes és haladós folyamat. Teli van sikerélményekkel, nagy felismerésekkel és örömteli pillanattal. Mindeközben komoly átalkuláshoz, egyértelműen fejlődéshez, s nyomban jobb élethez vezet.

Tovább olvasom…

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: