fbpx

Ugye mi SzívBarátok vagyunk?

Igen, mi SzívBarátok vagyunk. A Szívbarát pozitívPAKKOT ugyanis két egyszerű okból állítottuk össze. Egyrészt, azok gyógyulását segíthetjük vele, most már nem csupán családi és baráti körökben, akik

  • különböző szív- és érrendszeri rendellenességekkel élnek együtt,
  • túlélői például egy szívinfarktusnak, szívmegállásnak, szívátültetésnek,
  • bármely egyéb szívbetegség legyőzésén, kordában tartásán, utórengésein dolgoznak épp.

Másrészt, az égiek azt is súgták, hogy a mentális tréning azoknak is hasznára válhat, úgymond megelőző jelleggel, akik feldolgozatlan sérelmekkel a szívükben, esetleg folyamatos nyomás alatt élik mindennapjaikat roncsolva ezzel saját egészségüket.

Mentális tréning testi, lelki szívbetegségre.

Hitem és kutatások szerint a szívbarát életmód egyik alapja (sok más egyéb között persze) a lazítás képessége. Én személy szerint akkor is szoktam a 21 megerősítő állítást tartalmazó Szívbarát Meditációkkal gyakorolni, amikor a stresszhormonok beütnek és a szívem romokban hever, csalódás ért, vagy nehezen oldódó feszültséget érzek.

A kezdő szintű relaxációt veszem elő, ha egy pörgős nap után (az elejétől a legvégéig vezetett) teljes testi és lelki lazításra vágyom.

A közép-haladóknak szánt fénymeditációt akkor, ha tisztulás és feltöltődés esne jól, szintén irányított relaxáció keretein belül.

A legrövidebb, haladó szintű meditációhoz akkor nyúlok, amikor csak a mentális megerősítéseket szeretném hallani, s az ellazuláshoz nincs szükségem irányításra.

Mindhárom meditáció felszabadít és felfrissít, ugyanakkor alkalmat nyújt az elcsendesedésre.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra, ahol további célspecifikusan összeállított meditációkat érhetsz el!

Egy másik jól bevált módja annak, hogy nyomban jobban érezzem magam, a megerősítő állítások emlékeztetőként való alkalmazása. Felírhatsz te is a tükörre, kitehetsz háttérképnek laptopra, mobilra, tabletre (itt letölthető), vagy beállíthatsz jelszóként egy, vagy akár több, olyan mentális megerősítést, amely a tudatos életre és szíved védelmére tereli figyelmedet. Ezek arra sarkallnak, hogy köszönettel és tiszta szívvel engedhessük el azokat az érzelmeket, amelyek esetlegesen gúzsba kötik szívünket. Emlékeztetnek rá, hogy ugye mi SzívBarátok vagyunk.

Telefonra letölthető háttérkép szívbarátoknak

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: