fbpx

Hogy a várandós mosolygós legyen!

Akárhányadik baba érkezését várják, a rendszeres elcsendesedés csakis jótékony hatású lehet mind a magzat, mind az édesanya számára. Hogy mosolygós napjaik legyenek, jószívvel ajánlom a Várandósság pozitívPAKKot mindazoknak, akik egy (vagy több) új életet hordanak szívük alatt.  Az alapos szakmaisággal megfogalmazott 21 pozitív megerősítés, a meditációk és háttérképek támogatják a várandós hölgyeket

  • a nőiességük, kiegyensúlyozottságuk és egészségük megőrzésében,
  • kisbabájuk testi-lelki-szellemi fejlődésében,
  • a szülésre és az anyaságra való felkészülésben.
Telefonra letölthető háttérkép várandós anyukáknak
Még több Várandósság insPIK elérhető a webáruházban.

Baba és mama egymásra hangolódva

Teljesen mindegy, hogy hol teszed, ha meditálsz, csak jót tehetsz magaddal és csemetéddel. Én anno naponta akár többször is behajtogattam magam a kádba és ott készültem mentálisan a vajúdásra és a vízbenszülésre. Volt, hogy csak úgy, a magam csendjében, s volt, hogy vezetett relaxációval.

Mentális tréning testi, lelki szívbetegségre.

Jár a természetes gyengédség neked és a babádnak

A Leboyer féle gyöngéd születést szántam a babámnak. Hittem, hogy a zavartalan környezet, a halk, kedves és bátorító szavak, a félhomály és a gyöngéd bánásmód mindkettőnk testi és lelki fájdalmát enyhíti a szülés alatt. Tudatosan készültünk rá a lányommal (a pocakomban) hónapokon át. Mélyen legbelül tudtam, s számítottam rá, hogy az univerzum úgyis úgy keveri a lapokat, hogy minden a legeslegjobban alakuljon úgy, ahogy az nekünk ideális. Örökké hálás leszek az égieknek, hogy rábízhattam magam az ösztöneimre, megérzéseimre, s mindvégig zökkenőmentesen, természetes úton, a legvarázslatosabban zajlott minden.

Frissítő meditációk várandós anyukáknak

A Várandósság pozitívPAKK lazító gyakorlataival nem csupán testi, lelki és szellemi  frissességed javíthatod, de a mosolygós pocaklakó egészséges fejlődését is támogathatod. Mindeközben felkészülhetsz arra, hogy vajúdás és szülés procedúráját mint egy csodálatos eseményt éld meg.

A nyugtató alapmeditációt azoknak az anyukáknak és babájuknak szánjuk, akik az elejétől a legvégéig vezetett, teljes testi és lelki lazításra vágynak.

A tisztító fénymeditációt akkor hallgasd, ha tisztulás és feltöltődés esne jól, szintén irányított relaxáció keretein belül.

Az itt és YouTube csatornánkon hallható, legrövidebb, lendületmedihez akkor nyúlj, amikor csak a 21 mentális megerősítést szeretnéd hallani, s az ellazuláshoz nincs már szükséged irányításra.

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: