fbpx
Tiszta lappal új életet kezdeni és a régit lezárni segítenek a Nyomban Jobban célspecifikusan összeállított pozitív megerősítő állítássaiból készült meditációk és háttérképek

Tiszta lappal

Jól jöhet egy kis támogatás, amikor egy régi életszakasz lezárul, s te tiszta lappal nyitnád az újat, de nem kapsz gyújtást, mert például

  • elvesztetted egy szeretted, a munkád, egy testrészedet, az életkedved,
  • véget ért egy (tan)év, egy szezon, egy kiküldetés, egy megbízás,
  • nyugdíjba, új suliba vagy csődbe mentél,
  • elköltöztél, elváltál, vagy más új körülmények kényszerítenek alkalmazkodásra.

PozitívPAKKjaink közül a  Lezárás-Újrakezdés elnevezésűt ajánljuk, ha érintett vagy. Jobb gondolatokkal jobb életet teremthetsz nem csak magadnak, de környezetedben élőknek is. Az alábbi, célspecifikusan összeállított, 21 pozitív megerősítéssel újrahangolhatod elméd, hozzáállásod és kisugárzásod.

Hogyan használom az optiLISTÁT?

Hogy még könnyebb legyen az átállás, kinyomtatom a 21 optimista gondolatot és kiteszem a konyhába, az íróasztalomra és a wc ajtóra. Ezeken a helyeken “fordulok meg” leggyakrabban otthonomban.

A tisztán olvasható optiLISTA webáruházunkban letölthető PDF formátumban.

Hogyan használom a Rövid LendületMedit?

Hallgatom és hangosan, vagy magamban visszaismétlem a pozitív megerősítő állításokat

  • éber állapotban utazás közben,
  • levendulaolajos fürdőzés, vasárnapi szieszta, arcpakolásos szépítkezés közben csukott szemmel,
  • ellazulva, egy mélyebb, meditatív tudatállapotban.
Katt ide, ha a Nyugtató Alapmeditációt vagy a Tisztító Fénymeditációt is szeretnéd kipróbálni!

Amilyen gyakran csak tudom

A pakkhoz tartozó, álló és fekvő háttérképek közül kiválasztom a kedvenceim és azokat állítom be a mobilomon, a laptopomon.

Ha kreatív kedvemben vagyok, ki is nyomtatok egyet-egyet és képkeretben  felkerül vagy a falra, vagy az ágyam mellé a polcra.

Aztán van, amit egyszerűen egy cetlire átmásolok, s magam alkotok képet (rajzolok mellé szimbólumokat, keretet, kiszínezem a betűket), majd kiragasztom a kocsiba a műszerfalra, a konyhába az üzenőfalra, vagy vision boardra (álmaim, céljaim, terveim kreatív táblájára).

És végül van, hogy még a jelszavakat is úgy alakítom, hogy azok is arra emlékeztessenek: tiszta lappal az új életemnek nekiindulni csak akkor tudok, ha letisztáztam, s elengedtem régit.

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: