fbpx

Vízprogramozás – A víz információ felvevő és továbbadó képessége

Víz nélkül nincs élet – öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Vízprogramozás – Információ a vízben?

Mióta Masaru Emoto elvégezte kísérleteit, azóta elfogadott, hogy a víz képes információ felvételre és tárolásra, valamint továbbadásra, vagyis a vízprogramozás lehetséges. A kísérlet során az információ belerakása után a vizet lefagyasztották, mely különböző kristályalakzatokat vett fel.

A víz az emberi tudat tükre. Vagyis ha az emberi természet jó, akkor a víz is jó. (Masaru Emoto)

Víztisztítás vízprogramozás által

A japán kutató szerint lehetséges vizet tisztítani gondolati úton. Azt könnyen megtapasztalhatjuk, hogy a programozott víznek az íze is más. Egyesek segédeszközöket használnak a programozáshoz. Ez a lusták módszere, mert így nem kell saját időnkből erre szánni. Különböző alátétekkel tehetünk bele információt a vízbe, ha a kancsót vagy a poharat az ábrával ellátott alátétre tesszük. Vajon milyen információ lehet a csapvízben? Még a növények is jobban szeretik az állott vizet. Miért is? Mert az állás alatt az otthon energiáját átveszi az öntözésre szánt víz. Emoto a következő kísérletet végezte: 500 embert kivitt a Fujiwara nevű szennyvíztározóhoz és megkérte őket, hogy imádkozzanak. Másfél óra imádkozás után megnézték a víz kristályszerkezetét, ami csodálatos jégvirág formát öltött. Gondolj bele, hogy Te meditációban mire vagy képes! Meg tudod változtatni a víz szerkezetét.

A testünkben lévő víz

Ezek után nem meglepő az a kijelentés, hogy gondolatainkkal a testünkben lévő vizet programozzuk. Természetesen kell idő az információnak ahhoz, hogy benne is maradjon. A víz képes átvenni minden olyan információt amivel érintkezésbe kerül. Az Agykontroll Ultra tanfolyamon lépésenként megtanulható a vízprogramozás. Gyógyító programozott víztől sokan meggyógyultak már. Ha a vízprogramozást továbbgondoljuk, akkor oda juthatunk, hogy a víznek memóriája van. Tehát A víz üzenetei, ami Masaru Emoto egyik könyvének a címe, egyáltalán nem túlzás.

A víz negyedik halmazállapota

A víz negyedik halmazállapota az emberi testben lévő élő víz, aminek a tanulmányozása szinte lehetetlen, mert ha kivesszük a testből, eredeti közegéből akkor egyből elkezd másként viselkedni. Az a jó hír, hogy a bennünk lévő víz minősége rajtunk múlik. Egyrészt azért, mert azt mi dönthetjük el, hogy mit iszunk meg, másrészt megválaszthatjuk milyen gondolatokkal programozzuk.

Ha még ezek után úgy érzed gyenge lábakon áll meggyőződésed a víz fontosságát illetően, akkor a Gyógyító Víz pozitívPAKKban megtalálod a vízzel kapcsolatos pozitív megerősítő állításokat.

Olvasd el ide kapcsolódó másik cikkünket is arról, hogyan tedd a jókedvet szokásoddá 2 perc alatt

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: