fbpx
Napi Relax Napi Rutin

Napi Relax: Napi Rutin

Relax! Nem kötelező. De olyan áldásos, hogy, ha rákapsz az ízére, egyszerűen rákattansz. Rosszabb, mint bármilyen drog! Nem akarod abbahagyni, sőt, csak az jár a fejedben: még, még, még! Mert olyan élményt nyújt, hogy azt semmi más nem pótolhatja. Khm-khm, bizony, még a szex sem. És ha ráadásul napi rutin is a relaxáció, lazítás, meditáció, elcsendesedés, kikapcs, énidő, hívjuk akárhogy, hát akkor aztán tuti nincs menekvés! Garantáltan javul tőle a testi-lelki-szellemi egészséged, s még az életkedved is visszaadja némi életérővel megfűszerezve. Szóval, ha mindez téged most nem érdekel, akkor javaslom, hogy keress más olvasni valót magadnak.

Milyen példaképet követsz?

Minden hiteles sztár, sikeres iparmágnás vagy elismert szakértő szájából azt hallani manapság, hogy ilyen-olyan mesterrel, tanítóval, mentorral, pszichológussal, hívjuk akárhogy, dolgoznak együtt. Belső munkát végeznek. Nekik érdekes módon megér a nyugalmuk napi fél, akár egy órát. Pedig megélhetési gondjuk egy szál se, a kapcsolati hálójuk a planétát szövi át és még a testüket is újraszabadhatják, ha akarják. Mondhatnák persze azt is: minek figyelgessem a szuszogásom, vagy ohm-olgassak itt, meg számolgassak visszafelé minden nap, nem vagyok én erre rászorulva?! De ha jól megfigyeled, az igazán menő és egyben szimpatikus fazonok közös tulajdonsága az, hogy mind szánnak időt a napi lazításra. Ki így, ki úgy, de mind arra törekszik, hogy fejlődése közben megőrizze a szakmai és emberi alázatot. S teszi mindezt azzal, hogy testét, elméjét és lelkét is napi rendszerességgel gondosan ápolja, miközben milliárdokról hoz felelős döntést, emberi sorsok millióit befolyásolja, vagy közismertségével élve mondjuk adományokat gyűjt.

Világos a napirend?

Mint a nap! Mindegy, hogy mikorra ütemezed be a napi egy lazítást. Egy biztos: bármely körülmények között működik. Rutin úgy lett nálam a relaxációból, hogy minden nap csináltam: rövidet, hosszút, mikor mi fért bele. Néha fekve, de leginkább ülve kipróbáltam rengeteg helyzetben: reggeli ébredés után ágyban, tanórák közötti szünetben a parkban, mosdóban elbújva fülessel, metrón, buli előtt és után, parkolóban várakozva, levendulás fürdéskor, edzés levezetése közben, vacsi után teli pocakkal, vagy pl. alvást előkészítve. Nekem személy szerint a napközbeni feltöltődés és megvilágosodás lett végül a kedvencem a természet lágy ölén. Hogy neked mi lesz, kíváncsian várom!

Én volt, hogy változatosan beépítettem a tennivalók közé, ám az is szuperjól működött, amikor szabadidős tevékenységként kezeltem. Volt, hogy csoportban, vagy online klubban nyomultam, de többnyire önállóan gyakoroltam magyarul és angolul is. Soha két ugyanolyan lazító gyakorlatom nem volt, mind másban volt különleges és építő. Sőt, minden egyes alkalommal nyújtott valami olyat a meditáció, amiről lemondani már soha többé nem voltam hajlandó. Sztárallűr ez a javából, ugye?

Ki tudja hányadik gyakorlat során, de mindenkinél eljön ez a bizonyos pillanat: Katt. Bizsergős. Finom. Gyógyító. Valami átáll. S máris másként látod a világot. Legbelül érzed, hogy ez az. Ez kell nekem! És beindul egy csodálatos folyamat is, ami leírhatatlan. Egyszerűen megszépül az élet. Könnyebbek a mindennapok. Varázslatosabbak az élmények. Csak mert a lazításból valahogy idő közben szokás lett. Ezt szerettem volna veletek is megosztani, a folyamatot pedig felgyorsítani, amikor a Napi Relax pozitívPAKK összeállításába belekezdtem. Úgy hiszem, nagyot lendített volna a helyzetemen, ha ezek a pozitív megerősítő állítások így, egy csokorba gyűjtve, a tarsolyomban lettek volna anno.

A Napi Relax pozitívPAKK támogat téged

  • a rendszeres testi-lelki felüdülésben,
  • a lazítás egészségedre gyakorolt hatásának fokozásában,
  • az elcsendesedés napi rutinná alakításában.

A kifejezetetten erre a célra összegyűjtött megerősítéseket tartalmazó meditációkkal, valamint képernyőkre, képkeretekbe és poszterekre szánt képekkel te is jobb életet teremhetsz. Próbáld csak ki!

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: