fbpx

Alakul a fiatalító molekula

Szervezetünkben a sejt, a molekula, a testszövet szintjén is folyamatos sürgés-forgás van, így aztán a külsőnk is végeláthatatlanul alakul. Ez persze sokkoló is lehetne, engem mostanság viszont legtöbbször röhögésre sarkall. A minap is egyetlen egy ősz szemöldök szál láttán máris elkezdtem fejben átszervezni a ruhatáram. Atyaég, mennyi új lehetőség rejlik az öregedésben!

Milyen szenzációs élmény felszabadulni a korlátok és kötöttségek alól!

Hol van az öregedésgátló molekula elásva?

Bizonyított tény már, hogy minden folytonos mozgásban van, minden energia, ezáltal minden változik. Ergo mi magunk is. Kívül is, belül is. A változáshoz, mint jelenséghez, jó szívvel idomulni pedig egy life skill, vagyis készség. Egy olyan képesség ami az egészséges, nyugodt és hosszú élethez szükséges. És ami még fontosabb, hogy tanulható! Bingo!

Túlélő vagy áldozat?

Életrevaló, üde és energiával teli, egészen sejtszinten is, csakis az lehet, aki elég rugalmas ahhoz, hogy tudjon új körülményekhez igazodni. Költői kérdés: a kis ondósejtek közül például ki lesz a befutó anyuka és apuka szent egyesülése alkalmával?

Nem a legerősebb faj lesz a túlélő, nem is a legintelligensebb, hanem az, amelyik a leggyorsabban képes változni.

Charles Darwin

Eleve belénk van tehát kódolva a változás és fejlődés képessége, hisz így jöttünk létre anno anyácska pocakjában: zigóta, embrió, magzat. Ez is bingo!

Ilyen egyszerűen alakul?

Többen jeleztétek már, hogy az öregedés aprópójából is szeretnétek jobban odafigyelni magatokra. Annál fiatalítóbb viszont nincs, mint elfogadni és kiegyensúlyozottan, szelíd megoldásokkal kezelni a változásokat, illetve a saját értékeinkkel harmóniában formálni és formálódni. Azért született meg az alábbi, mindössze 5 perces hanganyag is, hogy

  • könnyebb legyen számodra is kimozdulni a komfort zónából,
  • a változást te is önmagad fejlődéseként élhesd meg,
  • tudatosan kezelhesd te is az átalakulás folyamatát.

Relaxációként is használható, reggeli napindítóként, esetleg esti meseként is hallgatható, de akár végtelenített üzemmódban is tömegközlekedés, házimunka vagy barkácsolás közben.

YouTube Csatornánkon még több meditáció található

Mert akármelyik korosztályba, kasztba, vagy vallási csoportba is soroljuk magunkat, a megszokottból való kilendüléshez mindannyiunknak jól jön egy kis útravaló. Én ezt tudom magunknak felajánlani. Ez a hamuban sült pogácsa. Jó utat nekünk, Fiatalok!

Véleményed fontos, ezért mondd el, te mit gondolsz!?

%d bloggers like this: