LENDÜLET relaxPROGRAM

Hogyan tarthatod fenn a mindennapokban a béke és elégedettség érzését?

Eddig jó szívvel fogtam a kezed és vezettelek napról napra. A nyugtató relaxPROGRAM folyamán 21 mantrát kaptál 21 Nyugtató AlapMeditációval, míg a tisztító relaxPROGRAM során ugyanazokat a pozitív megerősítéseket már insPIK formájában és Tisztító FényMeditációkban tehetted magadévá. Eljött hát az idő az önállósodásra!


TIPP: ha valamilyen oknál fogva totál kiestél a relax-ritmusból érdemes átfutnod a Felkészülési útmutató a relaxációs gyakorlatokhoz nem csak kezdőknek című leckét. Sőt! Akár visszatérhetsz a fent említett relaxPROGRAMok leckéihez is.


Egyetlen lecke? Most komolyan?!

Igen, komolyan! A lendület relaxPROGRAM egyetlen leckéje rugalmasan igazodik igényeidhez. Döntsd el te, hogy miképp használod az extraértékes meditációs csomagot! Csak néhány alapötlet:

  • A terv nélküli (go-with-the-flow) változatban minden nap a saját szempontjaid, hangulatod és időbeosztásod szerint választasz, például napszakokhoz illően:
    • napindító Tisztító FényMeditáció,
    • napközbeni Rövid LendületMedi,
    • esti Nyugtató AlapMedi az elalváshoz.
  • 7 napos ultrarövid kihívás: bárki számára könnyedén kivitelezhető. Maradhatsz a laza napi egy relaxációnál, de reggel-délben-este hívőként “intenzívre” is veheted a figurát.
  • 31 napos szokásprogramozás: az igazán elkötelezetteknek, változni és gyógyulni vágyóknak napi egy-kettő-három relaxációval.

Mi segít lendületben maradnod?

A 3 célspecifikus MEDITÁCIÓ a rendszeres lazításra és egészségre hangol

Mindhárom lazító gyakorlat ugyanazt a szakmai alapossággal összeválogatott 21 mantrát tartalmazza, így bármelyiket előkaphatod a tarsolyból.

A letölthető napló és útraMANTRÁja a célon tartja a fókuszod

Könnyedén követheted, hol tartasz, ha a lazító gyakorlatok végeztével kipipálsz, kiszínezel, levágsz egy szívecskét, esetleg befirkantod az aznapi dátumot.

Tanfolyam tartalom