Van, hogy az életünkben elakadás  tapasztalható egy-egy területen: baráti csatabárd, párkapcsolati hócipő, anyagi békasegge, önmegvalósítási patópálúr, felkészülési teligatya, iskulusz undoritisz, munkahelyi kesztyűbeduda és még sorolhatnám. Hogy az élet azt adja, amit igazán, szíved legeslegmélyén szeretnél, érdemes olykor megpihenni és gondolat-nagytakarítást tartani.

A gondolat-nagytakarítás az elmének járó tisztítókúra.

Mert a tisztítókúra az elmének is jár nem csak a testnek.

ildush

Az emberi agy újrahuzalozásának művészete az, amit most gyakorlatban magadévá tehetsz. Egy kipróbált, egyszerű és milliók számára bevált eszköz, amely a célok, álmok, bakancslisták megvalósításának alapja.

A gondolat-nagytakarítás hatása jobb életminőség.

Egy hónapon át minden nap kapsz egy olyan ötletet, kérdést, rövidke feladatot, amelyek segítségével , több témakör érintésével, a gondolat-nagytakarítás technikáját készségszinten elsajátíthatod. Egyéni alkalmazása már önmagában is csodákra képes, de családi, baráti, üzleti körökben is nagyszerűen működik. 

Vigyázat! A kurzus a jobb életminőség érdekében nyomokban kreativitást, humort és életkedvet tartalmaz

Csak akkor való neked,

  • ha még pozitívabbra hangolnád gondolataid, szavaid és hozzáállásod,
  • ha tényleg unod már a panaszbetyárkodást, a szőrszálhasogatást és a pletyimutyikat,
  • ha jólesne a napi emlékeztető, hogy kihozd végre magadból a benned rejlő végtelen derűlátást.

A következő havi program 2021. július 1-jén indul, itt tudsz rá jelentkezni:

Gondolat-nagytakarítás kurzus

Egy hónapra való, minden napra egy email (sok kicsi sokra megy) alapú online csomag, játékos könnyedséggel, szemnyitogatós kédésekkel és letölthető anyagokkal megfűszerezve, hogy végre kisöpörhesd azokat a fránya önkorlátozó hiedelmeket.

 

7,700.00Ft

Résztvevői vélemények:

Szuper volt az online tanfolyam! Annak ellenére élveztem, és adott új nézőpontokat, hogy gyerek-agykontroll oktatóként a pozitív gondolkodás (és nagytakarítás) a mindennapjaim része.

Makra Zsu

Az a közhelynek hitt mondás, hogy a szavaknak hatalmas ereje van, most végre értelmet nyert számomra is. Eddig én csak legyintettem rá, de most olyan változások indultak be a kurzus alatt, amilyenekről álmodni sem mertem volna.

B. Béci