Milyen eszközökre tudom letölteni az Applikációt?

A NyombanJobbanApp egyelőre kizárólag Androidos felületeken érhető el, iPhone, iPad készülékekre pedig jelenleg is fejlesztés alatt áll.

Hol tudom letölteni az ingyenes Applikációt?

Letölthető az alábbi Google Play linkre kattintva:

Hol tudom megvásárolni az előfizetők számára elérhető tartalmakat?

Hogyan élhetek elállási jogommal?

Ha valamilyen oknál fogva meggondoltad magad, akkor a vásárlást követő 14 napon belül élhetsz elállási jogoddal írásban (nyombanjobban@gmail.com) vagy szóban (+36708817129). A vásárlás teljes összegét 3 napon belül visszatérítjük.

Hogyan tölthetem le a mobilomra a háttérképeket?

Az ujjad három másodpercig a képen tartva megjelenik a letöltés menüpont és hipp-hopp, már kész is van. 

Hova menti a telefonom a letöltött mobil háttérképet?

A telefonod, tableted, laptopod galériájában vagy a letöltések mappában megtalálod az általad kiválasztott megerősítést.

Hogy tudom beállítani a telefonomon háttérképnek?

Ha megnyitod, fix vagy véletlenszerű háttérképnek, vagy akár képernyőzárnak is be tudod állítani.

Hogy rendezhetem át a mobilom kezdőlapját?

Az eszközödön lévő applikációk ikonjait ide-oda húzhatod, ujjadat rajtuk tartva, de akár el is távolíthatod a kezdőlapról ahhoz, hogy még pofásabban mutasson az általad leginspirálóbbnak tartott kép.

Hogy használjam a videókat és meditációkat?

A pozitív állításokat felsorakoztató videó- és hanganyagokat többféleképpen használhatod. Lehetőség szerint hallgasd azokat ellazult állapotban, kényelmes testhelyzetben, behunyt szemmel, nyugodt körülmények között. Lazits, álmodozz csak, fantáziálj bátran, és képzeld el, hogy már meg is valósult minden egyes szavuk.

Ha erre épp nincs mód, séta közben, vagy közlekedési járművön is hallgathatod őket, természetesen ekkor fülhallgatóval. Tevékenység közben mehetnek csak halkan a háttérben, vagy a kívánt hangerővel, tetszés szerint. A mondatok közötti szünetekben elismételheted, vagy átgondolhatod az állításokat. 

Lesznek köztük olyanok bizonyosan, amelyek jóleső érzéssel töltenek el, inspirálnak, beindítanak benned valamit. Na ezeket ildomos megkeresni és letölteni a háttérképek közül. De ha a keresgélős görgetés közben valamin még megakad a szemed, vagy igazán a magadénak érzed, hajrá, azt is töltsd le. Meglátod, sokkal hatékonyabban tudod a világod újrahangolni úgy, hogy folyamatosan bombázod magad azokkal a megerősítésekkel, amelyeket kiválasztottál.