fbpx

Ildush

Évek óta alkalmazom magánemberként, nyelvtanárként és személyi mentorként is azokat a könnyen elsajátítható, mégis szuperhatékony technikákat, amelyeket az agykontroll, mindfulness és szómágia nyújt. És büszkén mondhatom, csodás eredmények szemtanúja vagyok nap mint nap: a legapróbb sikerektől kezdve a nagy áttörésekig.

Már szombathelyi tanárképzősként, s aztán nyelviskolai tanárként és coach-ként is mindig arra törekedtem, hogy mindenkit önmagához mérjek, ugyanakkor a csapatmunkát gördülékenyebbé, a haladást élvezetesebbé tegyem.

Már tudom, hogy a pénzügy és a vendéglátás világába, de még Angliába is, azért sodort az élet, hogy megújulhassak. Beérni látszik a sokéves belső munka: az agykontrollos módszerek, a tánc, a jóga és a mindfulness meditációk idővel komoly átalakulást hoztak. Nem csak nekem, de tanítványaimnak és mentoráltjaimnak is, amiért méginkább hálás vagyok.

A sokak által várt Nyomban Jobban Webáruház mint egy magocska a tavaszi frissességben végre szárba szökött. Régóta dédelgett álmom volt. A Nyomban Jobban Dreamteam közös munkáját dícséri. Minden egyes elemére roppant büszke vagyok.

A Relaxáció Alapjai és a Gondolat-Nagytakarítás kurzusok, de még az Agykontrollos NyelvTanulás Mesterkurzus is ugyanígy, közkívánatra született azokból a majd húszéves pályám során válogatott, többszázszor letesztelt és finomított módszerekből, amelyek eddig is sokak életét megkönnyítették már.

Hiszem, hogy számodra is megújulást hoznak. Hisz ahogyan egyszer egy bölcs ember mondotta volt:

Egy biztos: a változás.

Ildush, becsületes nevén Veszprémi Ildikó
Agykontroll oktató és mentor, mindfulness hívő, angol nyelvtanár és büszke anyuka

Kapcsolatfelvétel Ildush-sal

%d bloggers like this: