fbpx

Vízprogramozás

TudásMorzsa

Ma már bizonyított tény, hogy a tudat, az elme, az értelem befolyásolja az anyag működését, tehát gondolataink hatnak a bennünket körülvevő anyagi valóságra, benne a vízre is.

A víz egyik legfőbb, tudományosan igazolt tulajdonsága, hogy információt továbbít, vagyis memóriája van. Gondoljunk csak dr. Masaru Emoto híres vízkísérleteire, a homeopátiára vagy a Bach virágterápiára. Igen, a víz emlékszik, ugyanis él. Olyan, mint egy hírvivő utazó. Kristálytiszta forrásból származó őselem, amely könnyedén felveszi az őt körülvevő elemek rezgését, bármerre is járjon a világban, vagy épp a testedben.

Hogy az éltető, természet adta folyadék hány- és miféle kezeken, mesterséges labirintuson, vegyszeres kezelésen megy keresztül, mire elér hozzád, az nagyban befolyásolja, milyen a minősége és rezgésszintje. S persze azt is, hogy miféle információt hordoz magában.

A folyadék, amivel tested megkínálod sejtszintű jólléted befolyásolja. 

Tudod, szervezeted minimum 60-70%-a víz. Az elfogyasztott víz pillanatok alatt felszívódik, s az általa hordozott képletek, szimbólumok, információk máris beléd ivódnak. Döntő lehet tehát az, hogy milyen vízzel veszed körbe és táplálod magad.

Az energetizált, tisztított, áldott, programozott vizek mind örömre, egészségre, egyensúlyra hangolnak. A tiszta forráshoz vezetnek vissza minden szinten.

A víz minőségét természetesen szép, jó, kellemes, előnyös szimbólumokkal, képekkel, szavakkal, hangokkal, érzelmekkel magad is javíthatod. Átrendezed így a kristályszerkezetét egy pillanat alatt.

ForrásLista

Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége

Masaru Emoto – Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje

Masaru Emoto: A víz üzenetei

NapiMantra

Tudom, hogy programozott vízzel bármilyen fejlődést elérhetek.

NapiMedi

Nyugtató AlapMeditáció – benne a napiMANTRA: Tudom, hogy programozott vízzel bármilyen fejlődést elérhetek.

Vízprogramozás Szimbólumokkal

vízMÁGIA, letölthető insPIK

Vízprogramozás Szavakkal

vízMÁGIA, letölthető insPIK

Vízprogramozás Mantrákkal

vízMÁGIA, letölthető insPIK

Vízprogramozás Hangokkal

vízMÁGIA, letölthető insPIK

Vízprogramozás a gondolat erejével

vízMÁGIA, letölthető insPIK

A programozott víz alkalmazásáról

vízMÁGIA, letölthető insPIK