Párkapcsolati hajjaj? Pénzügyi békasegge? Önmegvalósítási patópálúr? Felkészülési zabszem? Iskolusz undoritisz? Családi csatabárd?

Nyugi, megoldod! Töltsd le a NyombanJobbanApp – ot, hogy erőre kaphass, összeálljon végre a szemléletváltáshoz szükséges kép, de vigyázat, még az életkedved is az egekbe szökhet tőle!

Asztali számítógép vagy laptop esetén használd ezt a linket

A nézőpontváltás akár egyetlen pillanat műve is lehet, hoppácska!

Végre kihasználhatod azt a milliónyi képernyőre pillantást, hogy tudatalattid finomhangold, agyad újrahuzalozd, hozzáállásod átformáld.

Háttérképek a te egész-ségedre

A pozitív megerősítő állításokat felsorakoztató háttérképek bizonyítottan szuperhatékonyak. Emlékeztetőnek szánt dekoratív képek ezek, amelyek sokunknak hoztak már áttörést a céljaink megvalósítása felé vezető úton.

Egyedülálló meditációk

A gyakori lazítás, relaxáció, vizualizáció és álmodozás egyszerűen verhetetlen testi egészséged, lelki jólléted és társas kapcsolataid tekintve, pláne, ha a szakmai alapossággal összeállított meditációs hanganyagokkal az adott célon tartod a fókuszt.

Egyszerű és nagyszerű videók

A tematikusan csokorba gyűjtött pozitív megerősítő állításokból készült videók megkönnyítik a dolgod, időt s energiát spórolhatsz velük, teljesen mindegy, hogy életed mely területét igyekszel éppen helyrepofozni.

Rövid, de ütős cikkek: átfogó tudástár

A hogyanok és a miértek is terítékre kerülnek blogunkon, hogy tudományos háttérrel, gyakolati példákkal és ötletekkel megspékelt magyarázatot kaphass arra, miképp lehetnek ilyen hathatósak az applikációban elérhető anyagok.

Mindehhez a bevezető kampány keretében így juthatsz hozzá:

Egyhavi teljes hozzáférés

A Kíváncsiskodó Érdeklődőknek!

Kipróbálnád? Akkor ez az ajánlat pontosan Neked szól: próba cseresznye alapú kóstoló, amely betekintést nyújt az applikáció összes anyagába. Gyönyörű háttérképek, isnpiráló videók, meditációk, cikkek és pozitív, megerősítő állítások tárháza vár rád.

3,990.00Ft
Akciós féléves csomag

A Rugalmas Takarékosoknak!

Ha nem szeretnéd elkötelezni magad, de szeretnél részesülni a bevezető kampány nyújtotta előnyökből, akkor ez az akciós csomag a Neked való. Fél éven át fejlődésben tarthatod magad a tematikusan csoportosított pozitív megerősítő állításokkal.

11,940.00Ft
Csuda-kedvezményes éves csomag

Az Igazán Sikerorientáltaknak!

Válaszd ezt a csomagot, s mi garantáljuk, hogy csuda-kedvezményes áron (1990Ft/hó) hozzáférhetsz az applikációban szereplő, folyamatosan bővülő teljes tudástárhoz egy teljes éven át, hogy egészséges életörömmel teli napjaid legyenek.

23,880.00Ft

Havi hírlevél: VIP tudástár ajándékba

Fókuszban a gyakorlati példák, sikertörténetek és hasznos segédletek, s persze ici-pici tudomány, csak hogy értsd, hogy mitől is fejlődsz. Havonta ingyenes hozzáférés az általatok megszavazott téma teljes pozitív pakkjához: meditációk, videók, háttérképek és cikkek.