fbpx

Egészségmegőrzés és Öngyógyítás mantraCSOMAG

7.490Ft

#inspiráció #dekoráció #muníció

 

mantraNAPTÁR: digitális eszközökre, nyomtatóba és képkeretekbe (A4 méretben) 4790Ft értékben

szituMEDI: Nyugtató AlapMeditáció, Tisztító FényMeditáció és Rövid LendületMedi 4990Ft értékben

optiLISTA: egy jó csokor egészségre hangoló gondolat és felhasználói ötletbazár PDF formátumban 2790Ft értékben

mantraNAPTÁR:

14 gyönyörű mantra és illusztráció

A naptár gondosan összeválogatott mantráival

  • a holisztikus szemléletű terápiák egy kiegészítő módszerét választod,
  • gyorsabban kigyógyulsz, felépülsz, sejtszinten regenerálódsz,
  • javul közérzeted és hangulatod, erősödik immunrendszered.

Hogyan használ-ohm?

A 12 naptár oldal és a BónuszFókuszPókusz lap

digitálisan, illetve kinyomtatva is bevethető gondolat-nagytakarításhoz, hétköznapi szómágia gyakorlásához és tudatos teremtéshez. Kicsiben és nagyban egyaránt a lényegen tartja a figyelmet.

 

 

Laptopon, számítógépen, tableten háttérképként állítom be, hogy szemet gyönyörködtető látvány fogadjon és egy pozitív megerősítő állítás emlékeztessen, minden egyes alkalommal, amikor rápillantok.

 

 

Piciben kinyomtatva a hűtőre mágnesezve, tükörre ragasztva, autóban a műszerfalon és könyvjelzőként hangolom vele újra az olyan gondolati mintákat, önkorlátozó hiedelmeket, berögződéseket, mint például:

  • Nem akar múlni a fejfájás-ohm.
  • Nincs énnekem időm holmi stresszkezelésre.
  • Beteg vagyok és ingerült.
  • Úgyis ki kell múlni valamiben.
  • Nekem úgysem sikerül meditálni.
  • Majd a gyógyszerek megoldják.
  • Alig élek, gyengének érzem magam.

 

 

A3 vagy A4 méretben kinyomtatva az íróasztalom fontos tartozéka, jegyzetelek is rá, de tervezőként, sikernaplóként, hálanaplóként és szokásprogramozós naplóként is kiválóan funkcionált már.

 

 

S természetesen a kedvenc mantráim képkeretben végzik, hogy a hangulatomon kívül még az otthonomat is feldobják.

 

 

Miért olyan hatásosak?

Az agy ismétlések útján tanul

Egy teljes évre való, jó csokornyi optimista gondolat, pozitív megerősítő állítás, mantra támogat most téged abban, hogy arra hangolódj rá és annak adj energiát, ami igazán számít. Több tudatszinten is érdemes őket bevetned és emlékeztetned magad: éber állapotban és ellazult, relaxált, meditatív állapotban, de akár még alvás közben is. Minél gyakrabban és változatosabb módon szembesülsz velük, annál nagyobb hatásfokkal bírnak. Még magasabb rezgésszintre emeled őket azzal, hogy felolvasod, eldúdolod, lerajzolod, eltáncolod, vizualizálod, tükör-meditációban beveted, ellazulva mantrázod is őket. Ily módon garantáltan újrahangolod még tudatalattidat is egy sokkalta gazdagabb, izgalmasabb és testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt egészségesebb életre nyitva kaput.

szituMEDI:

3 célravezető meditáció 

Nyugtató Alapmeditáció: irányított lazító és stresszoldó gyakorlat.  Kikapcsolódást nyújthat napindítókéntnapközbeni frissítőként, vagy esti mesekéntMindegy, hogy teljesen kezdő vagy a relaxáció világában, avagy gyakorlott guru.

Tisztító Fénymeditáció: vezetett, energetizáló relaxáció.  Sejtszinten vitalizál és egyensúlyba hoz. Rendszeres alkalmazásával nem csak harmonizáló és öngyógyító folyamatokat indítasz el, de végre felszabadíthatod önmagad.

Rövid Lendületmeditáció: kizárólag a célspecifikusan összeállított, pozitív megerősítő állításokat tartalmazó emlékeztető. Szinten tart egy könnyed kávészünetben, egy edzés levezetéseként, de egy megmérettetés előtti last-minute lazításként is.

 

 

optiLISTA:

az erő, ötletek és hétköznapi szómágia forrása

21 (a fenti 14 + 7 extra) gondosan összeválogatott, célspecifikus optimista gondolat, pozitív megerősítő állítás, mantra az alkalmazásukra vonatkozó kreatív ötletekkel és egy varázslappal megspékelve. Használatával még tudatosabb szóhasználattal hangolod magad testi-lelki-szellemi jóllétre, s emeled rezgésszinted a mindennapokban.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egészségmegőrzés és Öngyógyítás mantraCSOMAG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…